Vermaakservice

De bij ons gekochte jurken kunnen in ons eigen atelier worden vermaakt door de gediplomeerde coupeuses met ruime ervaring. Voor het passend maken van een jurk kunnen verschillende aanpassingen nodig zijn. Dit kan van iets simpels als de bandjes aanpassen, het inkorten van de rok tot uitgebreidere werk zoals het innemen van een bovenlijfje. Bij de aankoop overleggen we met je wat mogelijk is en wat de kosten zullen zijn

Vermaakatelier

Als extra service kunt bij ons ook terecht voor vermaak van nieuwe dames dagmode en heren gelegenheidskleding, zoals pantalons, shirts en jasjes. Bent u benieuwd welke verstel werkzaamheden mogelijk zijn in ons vermaakatelier?

Robin Uitgaansmode winkel1
Robin Uitgaansmode straataanzicht
Robin Uitgaansmode winkel2

Vermaken galajurk of bruidsjurk

Bij het uitzoeken van de jurken voor onze collectie kijken naar de pasvorm en op welke wijze de stof is verwerkt. Iedere vrouw verschilt per vorm en verhoudingen, de perfecte pasvorm vinden kan soms lastig zijn. Gelukkig is er vaak een oplossing om te zorgen dat de jurk goed zit en valt. Je koopt toch een trouwjurk of avondjurk voor een speciale gelegenheid. Een jurk voor een bruiloft of gala vermaken is écht een vak apart. Het moet supernauwkeurig gebeuren, iets wat je gerust kan overlaten aan het Robin team met ervaren coupeuses.

Wanneer kun je het beste je jurk laten vermaken?

We hebben veel trouwjurken en galajurken op voorraad in de winkel. Hierdoor kunnen we vaak direct bij het eerste bezoek aan onze winkel, kijken welke aanpassingen nodig zijn. In enkele gevallen moet de juiste maat bij de leverancier besteld worden. Dan is vaak een extra doorpas moment nodig om te weten op waar en hoeveel wijzigingen er nodig zijn.
We spreken met de klant een datum af wanneer de jurk klaar zal zijn. Voor het ophalen van de jurk maak een aparte afspraak, waarop je natuurlijk de jurk doorpast om het eindresultaat te zien.
Afhankelijk van de hoeveelheid vermaak werk en de drukte dien je rekening te houden met twee tot vier weken tussen de eerste doorpas en het moment dat de jurk klaar is.

Galajurk korter maken

De lengte van de rok is belangrijk onderdeel van de jurk, je wilt natuurlijk niet struikelend een entree maken en de hele avond met een gat in je jurk lopen. Het inkorten van gala of trouwjurk is afhankelijk van de schoenen die gaat dragen. Heb je al schoenen gekocht of in huis neem ze dan mee. Heb je nog geen schoenen? Geen probleem, we hebben een speciale collectie gala en bruidsschoenen, misschien zit daar wel de perfecte schoen tussen voor je outfit. We hebben ook verschillende doorpas schoenen met verschillende hakhoogtes waarmee de lengte van de jurk kunnen bepalen. Heeft de jurk een sleep en ben je daar geen fan van, dan kun je deze ook korter laten maken.

Vermaakservice

Trouwjurk innemen of uitleggen

Is de jurk bij het passen iets aan de krappe of ruime kant? In de meeste gevallen kan dit verholpen worden met het innemen of uitleggen op de juiste plekken. Zo wordt ervoor gezorgd dat je bruidsjurk mooi aansluit op je lichaam. Het uitleggen en innemen gebeurt voornamelijk langs de naad van de sluiting en/of langs de (zij)naden van de jurk. Hiermee blijft het model van de jurk bewaart en zie je niets meer van de aanpassingen.

Diep decolleté of halslijn aanpassen

Soms heb je jouw perfecte model jurk gevonden, maar vind je deze net te sexy voor je gevoel of de gelegenheid waar je naar toe gaat. Met kleine aanpassingen is dit veelal op te lossen. Met een extra stukje stof krijgt een diepe V-hals een keurige uitstraling. Aan een strapless jurk kunnen we mooie bandjes of halterband bevestigen

Wat zijn de kosten voor het vermaak?

De kosten voor het verstellen van een galajurk of bruidsjurk zijn afhankelijk van wat er moet gebeuren. Je zult begrijpen dat we meer en langer bezig zijn met het innemen/uitleggen van een bovenlijfje dan met het inkorten van alleen schouderbandjes. We geven je vooraf altijd een prijsopgave wat de (verschillende) werkzaamheden kosten.

Kledingreparatie

Kledingreparatie

Bij ons kun je terecht voor veel voorkomende veranderingen aan nieuwe kleding. Of het nou gaat om een broek korter maken, zijn de mouwen van je blouse te lang, of is je jasje te groot of te klein? Ben je bijvoorbeeld de laatste tijd wat kilo’s aangekomen of juist afgevallen? Wij zorgen dat het weer past. Ook voor het aanzetten van knopen kun je bij ons terecht. We bespreken eerst het gewenste resultaat met je, zodat we je de exacte kosten en de verwachte klaar datum kunnen geven.

Pantalon & broek korter maken, vermaken of laten innemen

Het innemen van een broek, het indien mogelijk uitleggen van een pantalon kun je vakkundig overlaten aan onze ervaren coupeuses. Bij het brengen van je broek zullen we je vragen om het kledingstuk even aan te trekken. We kunnen dan direct de juiste lengte bepalen, voor een mooi resultaat.

Zoekt je een goede kleermaker of coupeuse voor kledingvermaak in Amsterdam?

Heb je nieuwe kleding gekocht en blijkt deze niet de juiste pasvorm te hebben? Dan kunnen wij je helpen, zodat je kan stralen in je nieuwe outfit. Informeer gerust wat we voor je kunnen betekenen.