Vacature's

Robin Uitgaansmode bestaat al sinds 15 maart 1990, momenteel zijn we op zoek naar geschikt personeel voor onze gala winkel te Amsterdam. Zoek je een creatieve uitdaging en wil jij ons team versterken, kijk dan naar de persoonskenmerken die wij zoeken.

Momenteel is ons team compleet en hebben we geen openstaande vacatures

Ben jij een ervaren verkoopster/styliste en wil je in de toekomst ons team komen versterken? Kijk hieronder naar de functie eisen die hiervoor nodig zijn.

Vereisten:

  • Minimaal 3 jaar verkoopervaring in de betere modespeciaalzaken.
  • Beschikbaar 2 à 3 dagen per week, inclusief de zaterdag.
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal en redelijk Engels sprekend.
  • Verzorgt en representatief voorkomen.
  • Wonende in de directe omgeving van Amsterdam.
  • Ervaring met coupeuse werkzaamheden is een pluspunt.

Wat zoeken wij in jou?

Als Robin verkoopster is het je passie om de klant te adviseren en te inspireren om haar te helpen de beste keuze te maken. Door je ruime verkoopervaring in de mode, kun je goed zelfstandig werken en durf je de verantwoording te nemen. Je luistert goed naar de klant, bent duidelijke in je communicatie en feedback, waardoor je instaat bent om de klant de juiste keuze te laten maken. Ben je verder een sociale, enthousiaste en representatieve medewerker met pit, dan zoeken we jou! Heb je ook nog ervaring als coupeuse, dan geeft dit je een voorsprong op andere kandidaten

Wat bieden wij jou?

Een persoonlijke werksfeer met gemotiveerde enthousiaste collega's. On the job training voor de finesses van ons vak. Bij Robin Uitgaansmode zijn we sociaal met een goede en duidelijke communicatie naar de klant en elkaar. Binnen ons verkoopteam zijn we samen verantwoordelijk voor de uitstraling en gezellige sfeer.

Interesse?

Als dit hierboven bij jou past, mail dan je motivatiebrief en CV met pasfoto naar info@galajurk.nl.