Route

Wil je onze winkel in Amsterdam Centrum komen bezoeken? Wij geven hieronder de mogelijkheden om ons te bereiken. Robin Uitgaansmode is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn twee parkeergarages vlak bij ons te vinden, welke een snelle verbinding hebben met de ring van Amsterdam.

Met het openbaar vervoer

- Vanaf Amsterdam Centraal neem je de tramlijnen 4 (naar station RAI) of 14 (naar Flevopark) en stapt uit op het Rembrandsplein. Vervolgens is het 2 min lopen naar onze winkel in de Amstelstraat.

Met eigen vervoer (auto)

Let op!! Verkeerssituatie is gewijzigd, de Amstelstraat en Rembrandtplein zijn niet meer bereikbaar vanaf de Utrechtsestraat.

- Vanuit Utrecht (A2)
Volg de A2 richting Amsterdam. Neem bij het knooppunt Amstel de rechterrijstroken om de borden A10 / E35 richting Zaanstad te volgen tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum). Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit Rotterdam/Den Haag(A4
Volg de A4 richting Amsterdam, de weg vervolgen over de A10 tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum). Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit Almere(A6)/Amersfoort (A1)
Volg de A1 richting Amsterdam. Neem bij het knooppunt Watergraafsmeer de rijstroken naar de A10 Oost / E35 richting Den Haag, tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum).Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit de rondweg Amsterdam (A10) afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum)
Neem afslag 12 Amsterdam Centrum - Duivendracht (S112) en ga beneden linksaf (volg borden Centrum). Bij de rotonde eerste afslag rechtsaf naar de Wibautstraat (S112). Hierna rechtdoor blijven rijden tot het Mr Visserplein, sla hier linksaf richting het Waterlooplein. Je kunt direct hier parkeren in de Stopera of rechtdoor rijden over de Blauwbrug de Amstelstraat in voor parkeren in de The Bank.

Parkeer tips;

- The Bank Rembrandtplein: De parkeergarage direct aan de overkant, deze is bereikbaar vanaf de Amstel (Blauwbrug)
- De Stopera: Grote parkeergarage bij het Waterlooplein (5 minuten lopen). Je loopt vanaf het Waterlooplein/Stopera over de Blauwbrug richting Rembrandtplein, je vind onze winkel aan de rechterkant in de Amstelstraat)
- Blijf je lang in Amsterdam en wil je goedkoper parkeren, doe dit dan bij één van de P+R locaties aan de rand van Amsterdam. Parkeer je auto voor € 8,00 per 24 uur (na 10.00 uur voor € 1,00 per 24 uur) en reis met openbaar vervoer naar het centrum. Lees wel eerst de voorwaarden op de site van de Gemeente Amsterdam.

Wil je onze winkel bezoeken?

We zijn open op afspraak, maak vooraf een afspraak om onze winkel te bezoeken.

Robin Uitgaansmode

Amstelstraat 23
1017DA Amsterdam
020-6259567

info@galajurk.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 t/m 18:00
Zaterdag: 10:00 t/m 17:00
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Hemelvaartsdag: Gesloten

Actuele Covid-19 regels en openingstijden

update 28 april 2021

Vanwege de gewijzigde regelgeving werken we op afspraak
Een afspraak maken kan via het formulier op onze contact pagina

Om jouw welzijn en het welzijn van onze medewerkers niet in gevaar te brengen, geldt het volgende:

  • Blijf thuis wanneer je ziekteverschijnselen (hoesten, niezen, koorts ect.) hebt!
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers.
  • Wij assisteren uw graag bij het uitzoeken van de jurk en accessoires.
  • Op zaterdag is de mogelijkheid om met meer dan twee personen langs te komen zeer beperkt vanwege drukte/reeds ingeplande afspraken.
  • Doordeweeks zijn afspreken met 3 of 4 personen mogelijk, afhankelijk van reeds geplande afspraken.

Ben je niet in gelegenheid om onze winkel zelf te bezoeken en wil je toch een mooie jurk kopen voor een bruiloft, verjaardag of speciaal moment? We bieden de extra service om een styliste, met je droomjurk, bij jou thuis te laten komen.

Robin Uitgaansmode winkel1
Robin Uitgaansmode straataanzicht
Robin Uitgaansmode winkel2