De gouden cocktailjurk

Met een gouden cocktailjurk laat je zien dat je uniek bent. Naast de stijlvolle cocktailjurken met bolerojasje is er ook het hippe gouden cocktailjurkje met meer een glamour uitstraling.

Cocktailjurk goud, de elegante keuze

Ondanks dat goud een bekende kleur is, zullen niet veel dames direct kiezen voor een goud jurkje. We hebben verschillende tinten, stoffen en modellen in de gouden jurkjes. Bij trendy jurkjes worden de licht gouden kleuren gecombineerd met witte of zwarte accenten.
De strapless gouden cocktailjurk wordt veel gecombineerd met een bolerojasje. Het gouden bolerojasje heeft kleine of halflange mouwtjes. De moderne cocktailjurkjes in het goud hebben smalle schouderbandjes of zijn hooggesloten met een transparante (kanten) stof. Hierdoor zijn deze jurkjes elegante en chique keuze. De gouden jurkje is een prima optie naar een feest/gala met de uitnodiging tenue de ville.
Om het geheel af te maken hebben we een mooie collectie goudgekleurde sieraden. Maar je kunt ook juist contrasterende kleuren gebruiken voor een mooie designers look.