Bolerojasjes en Stola's

De bolerojasjes zijn er met verschillende stoffen; van bedekkend met sierlijk Taft, satijn en soepel vallende chiffon tot de transparante kanten uitvoeringen. De kanten jasje met geschulpte kant randen zijn er in drie lengtes, korte mouw boven de elleboog, driekwart lente tot over de elleboog of lang tot de pols.

Elegante bolero's voor bij een galajurk

Deze elegante korte jasjes kunnen mooi gedragen worden over de ivoorkleurige korte en lange bruidsjurken voor wanneer het iets kouder is of wanneer de schouders bedekt dienen te zijn. Naast deze jasjes zijn er in onze gala collectie ook nog bolero jasje van Taft tot over de elleboog met gerimpelde mouw, deze kunnen in het ivoor, zilver grijs en zwart.

Jasjes om te dragen op een avondjurk of galajurk

De hesjes van fijn Frans kant, hebben een prachtige boothals met een stijlvolle rug sluiting. Het sierlijke chiffon jasje is transparant en heeft een driekwart lengte. De Taft en satijnen bolero jasjes hebben rond weglopende halslijnen met een klein opstaand kraagje en nauwsluitende half lange mouwen met omslag. De hoge kwaliteit imitatie bontenjasjes zijn er in twee verschillende modellen. Zo is er de hooggesloten bolero jas met lange mouwen en hooggesloten kraag of het bontjasje met rond weglopende halslijn met een driekwart mouw welke mooi is doorgestikt in sierlijke banen. Het nep bont bolero jas is heerlijk warm en staat elegant op een mooie bruidsjurk.