Accessoires voor bij de galajurken, avondjurken of bruidsjurk

Met het dragen van sieraden en accessoires geef je je outfit met iets extra. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment accessoires voor bij de jurk. Om de galakleding af te maken zijn er accessoires zoals mooie straskettingen, armbanden, oorbellen en haaraccessoires zoals tiara's, diademen, kammetjes en haarspelden. Mooi hoedjes, haaraccessoires en galahandschoenen geven je outfit een glamour look. Er is een ruime keuze aan gala tasjes, uiteenlopend van het enveloptasje naar de apart vormgegeven feesttasjes en clutch's met strassteentjes.
Voor als toevoeging op de bruidsjurk hebben we bijvoorbeeld handschoenen en kousenbanden, bolero's en hoedjes. Vergeet vooral niet onze collectie galaschoenen, welke je één geheel kunt maken met jouw jurk. Je kunt de bruidsschoenen en tasjes laten verven in de kleur van jouw jurk.

Accessoires maken de galajurk compleet.

Door te variëren met accessoires maak je er telkens weer een compleet nieuwe look van je galajurk of avondjurk. Wees creatief en varieer met kleur voor een schitterend resultaat.