Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Sexy galajurken met open rug en/of split

De sexy galajurken zijn gemaakt van de soepel vallende stof chiffon. De split is bij sommige jurken direct zichtbaar. Bij andere modellen wordt de split alleen bij het lopen zichtbaar, doordat de split mooi is verwerkt in de jurk of achter een fraai sleepje verscholen zit. De sexy jurk zijn vaak voor wat lager uitgesneden en hebben mooie glitterdetails op de jurk. Veel van de galajurken hebben een lage open rug, soms wel het rugdecollete genoemd. De hoeveelheid huid die te zien verschilt per jurk. In de meeste gevallen lopen er banden recht of kruislings over de rug. Een andere optie is dat alleen het midden van de rug onbedekt is.
De jurken op deze pagina worden vaak gekozen voor gala's met dresscode White tie, waarbij de jurken net iets sexyer zijn. De White tie dresscode houdt in dat de heren in een rokkostuum en dat de dames in een mooie lange galajurk of avondjurk komen. Deze dresscode wordt onder andere gevraagd bij een marine bal en officiele gelegenheden zoals exclusieve gala's en chique bruiloften. Er worden dan jurken gedragen met een lage open rug, mooi decolleté of hoge split op het voorbeen. Een optie is om handschoenen tot over de elleboog erbij te dragen. De handschoenen, tasjes en de avondschoenen dienen bij White tie in dezelfde kleur als de galajurk te zijn. We hebben een mooie collectie galaschoenen en avondtasjes die geverfd kunnen worden in de kleur van de jurk.

 

         

 Glitterjurken met pailletten kraaltjes en steentjes.

Galajurken met lage open rug

Galajurken met split

Bij white tie wordt vaak een sexy galajurk gedragen.

Deze galajurken zijn iets dieper uitgesneden en hebben vaak een split of een laag uitgesneden rug.

 

Sexy cocktailjurken

Naast de lange sexy galajurken hebben we ook sexy cocktailjurkjes, dit zijn vaak wat kortere jurkjes met glamour uitstraling. Vaak zijn deze jurkjes versierd met glittertjes of steentjes wat een extra rijk effect geeft. Deze sexy jurkjes hebben vaak open details op de zij of op de rug zitten. Het decollete kan varieren van hartvorming, recht of v-hals gesneden. Wil je nog meer korte jurkjes zien dan kan je kijken op de volgende pagina's: cocktailjurk en korte jurk of ga naar www.robincocktailjurken.nl onze cocktailjurken webite.

 

Om uw sexy galajurk, glitterjurk of cocktailjurk af te maken kunt u kijken op uitgaansschoenen, sieraden en schoenen voor bijpassende galaschoenen, glitterschoenen, sieraden en galatasjes.
Hoge hakken laten je slanker en je benen langer lijken. Galaschoenen en avondschoenen met hoge hakken zijn sexy en zorgen voor een mooie houding.

 

Robin uitgaansmode, Amstestraat 23, 1017 DA  Amsterdam voor al uw sexy galajurken bruidsjurken en cocktailjurken.

Kijk voor meer sexy jurken op onze andere websites!

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken Overzicht van onze collectie hippe cocktailjurken in verschillende kleuren en stijlen

2018 Robin Uitgaansmode Privacy