Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Sexy galajurken en cocktailjurken

Sexy galajurken en avondjurken met open lage rug, glitterjurken met split, de sexy cocktailjurken met pailletten

Lange jurken met sexy decolletÚ, hoge split en lage open rug voor gelegenheden waarin jij gezien mag worden. Ga je voor glitter en glamour dan zit je bij ons goed. We hebben een ruime collectie moderne sexy glamourjurken met glitters en pailletten, soepel vallende trendy avondjurken voor white tie en korte jurkjes voor glamourfeestjes. Is het jou missie om een schitterende entree te maken en een blijvende indruk achter te laten, kom dan gerust langs en straal in de glamour jurk die bij jou past.

 

         

 Glitterjurken met pailletten kraaltjes en steentjes.

Galajurken met lage open rug

Galajurken met split

Bij white tie wordt vaak een sexy galajurk gedragen.

Deze galajurken zijn iets dieper uitgesneden en hebben vaak een split of een laag uitgesneden rug.

 

Sexy cocktailjurken

Naast de lange sexy galajurken hebben we ook sexy cocktailjurkjes, dit zijn vaak wat kortere jurkjes met glamour uitstraling. Vaak zijn deze jurkjes versierd met glittertjes of steentjes wat een extra rijk effect geeft. Deze sexy jurkjes hebben vaak open details op de zij of op de rug zitten. Het decollet´┐Ż kan varieren van hartvorming, recht of v-hals gesneden. Wil je nog meer korte jurkjes zien dan kan je kijken op de volgende pagina's: cocktailjurk en korte jurk of ga naar www.robincocktailjurken.nl onze cocktailjurken webite.

 

Om uw sexy galajurk, glitterjurk of cocktailjurk af te maken kunt u kijken op uitgaansschoenen, sieraden en schoenen voor bijpassende galaschoenen, glitterschoenen, sieraden en galatasjes.
Hoge hakken laten je slanker en je benen langer lijken. Galaschoenen en avondschoenen met hoge hakken zijn sexy en zorgen voor een mooie houding.

 

Robin uitgaansmode, Amstestraat 23, 1017 DA  Amsterdam voor al uw sexy galajurken bruidsjurken en cocktailjurken.

Kijk voor meer sexy jurken op onze andere websites!

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken Overzicht van onze collectie hippe cocktailjurken in verschillende kleuren en stijlen