Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Robin Uitgaansmode Amsterdam

Route informatie en openingstijden Robin galajurken te Amsterdam

De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 t/m 18.00
zaterdag 10:00 t/m 17:00

Aangepaste openingstijden
24 dec. gesloten
25 dec. gesloten
26 dec. gesloten
31 dec. gesloten
1 jan. gesloten
 

Robin Uitgaansmode

galajurken Amsterdam

Voor meer info bel 020 6259567 of mail ons.
Adres : Amstelstraat 23, 1017 DA Amsterdam, nabij het Rembrandtplein.
Route

Let op!! Verkeerssituatie is gewijzigd, de Amstelstraat en Rembrandtplein zijn niet meer bereikbaar vanaf de Utrechtsestraat.

Met eigen vervoer;

- Vanuit Utrecht (A2)
Volg de A2 richting Amsterdam. Neem bij het knooppunt Amstel de rechterrijstroken om de borden A10 / E35 richting Zaanstad te volgen tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum). Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit Rotterdam/Den Haag(A4)
Volg de A4 richting Amsterdam, de weg vervolgen over de A10 tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum). Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit Almere(A6)/Amersfoort (A1)
Volg de A1 richting Amsterdam. Neem bij het knooppunt Watergraafsmeer de rijstroken naar de A10 Oost / E35 richting Den Haag, tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum).Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit de rondweg Amsterdam (A10) afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum)
Neem afslag 12 Amsterdam Centrum - Duivendracht (S112) en ga beneden linksaf (volg borden Centrum). Bij de rotonde eerste afslag rechtsaf naar de Wibautstraat (S112). Hierna rechtdoor blijven rijden tot het Mr Visserplei, sla hier linksaf richting het Waterlooplein. U kunt direct hier parkeren in de Stopera of rechtdoor rijden over de Blauwbrug de Amstelstraat in voor parkeren in de The Bank.

- Met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station kom je met de tram - lijn 4 en 9 - op het Rembrandtplein.

Parkeer tips;
- De parkeergarage direct aan de overkant: The Bank Rembrandtplein, deze is bereikbaar vanaf de Amstel (Blauwbrug)
- De Stopera: grote parkeergarage bij het Waterlooplein (5 minuten lopen). U loopt vanaf het Waterlooplein/Stopera over de Blauwbrug richting Rembrandtplein, wij zitten dan aan de rechterkant in de Amstelstraat)
- Blijf je lang in Amsterdam en wil je goedkoper parkeren,doe dit dan bij een van de P+R locaties aan de rand van Amsterdam. Parkeer uw auto voor € 8,00 per 24 uur o (na 10.00 uur voor € 1,00 per 24 uur en reis met openbaar vervoer naar het centrum. Lees wel eerst de voorwaarden op hun site.

Robin Uitgaansmode heeft de ruimste collecties mooie galajurken, moderne cocktailjurken en goedkope bruidsjurken in Nederland.

Kijk ook op onze andere websites!

overzicht van onze collectie bruidsjurken in verschillende kleuren Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken Overzicht van onze collectie hippe cocktailjurken in verschillende kleuren en stijlen

2017 Robin Uitgaansmode Privacy