Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Robin uitgaansmode

Robin Uitgaansmode bestaat al sinds 15 maart 1991. Door toenemende drukte in onze winkel zijn we momenteel op zoek naar geschikt personeel voor onze gala winkel te Amsterdam. Zoek je een creatieve uitdaging en wil jij ons team versterken, kijk dan naar de persoonskenmerken die wij zoeken.

Gezocht parttime verkoopster/coupeuse.

Robin Uitgaansmode is op zoek naar parttime verkoopster/coupeuse ter uitbreiding van het verkoopteam in de galajurken en bruidsjurken winkel te Amsterdam Centrum. We zijn op zoek naar sociale en enthousiaste collega, bij voorkeur wonende in de directe omgeving van Amsterdam.

Vereisten:

Minimaal 3 jaar verkoopervaring in de betere modespeciaalzaken.

Beschikbaar 2 of 3 dagen per week, dinsdag t/m zaterdag.

Perfecte beheersing van de Nederlandse taal en redelijk Engels sprekend.

Verzorgt en representatief voorkomen.

Aantoonbare coupeuse ervaring is een pre.

Wat zoeken we in jou?

Als Robin verkoopster is het je passie om de klant te adviseren en te inspireren om haar te helpen de beste keuze te maken.

Meerjarige verkoopervaring in de mode, waardoor je goed zelfstandig kunt werken en je verantwoording durft te nemen. Je luistert goed naar de klant, waarna je met duidelijke communicatie en feedback instaat bent om de klant te helpen in de juiste keuze te maken. Verder ben je een sociale, enthousiaste en representatieve medewerker met pit.

Heb je ervaring met coupeusewerk, dan geeft dat je een voorsprong op andere kandidaten.

Wij bieden:

Een persoonlijke werksfeer met gemotiveerde enthousiaste collega’s. On the job training voor de finesses van ons vak.

Bij Robin Uitgaansmode zijn we sociaal met een goede en duidelijke communicatie naar de klant en elkaar. Binnen ons verkoopteam zijn we samen verantwoordelijk voor de uitstraling en gezellige sfeer van de beste en leukste glamour, trouw en galajurken winkel.

Interesse?

Als dit hierboven bij jou past en je wilt ons team komen versterken, mail dan je motivatiebrief en CV met pasfoto naar info@galajurk.nl. Mocht je nog vragen hebben over de functie, dan ben je vrij om te mailen of te bellen naar onze winkel.

Kijk ook op onze andere websites!

overzicht van onze collectie bruidsjurken in verschillende kleuren Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken Overzicht van onze collectie hippe cocktailjurken in verschillende kleuren en stijlen