Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Korte jurken

De korte jurken; kort voor achter lange jurken, wijd uitlopen sweet sixteen jurkjes, rechte korte jurken, ballonjurken en korte witte bruidsjurken.

Jurken voor kort achter lang met een sleepje;

Voor zie je een korte jurk, waarbij je benen mooi zichtbaar zijn, waar je natuurlijk mooie killerheels onder kan dragen en van achter zie je een lange galajurk. De jurken zijn vaak  asymmetrisch en van voile en lopen achter tot op de enkels of  vallen achter als sleep op de grond.Er zijn ook kort lange jurken in taft, hiervan is soms de rok afneembaar, zodat je de korte juk ook gewoon los kan dragen. Deze jurken zijn ook mooi geschikt voor gala's waarbij cocktail of black tie als dress code geld. Hierbij wordt verwacht dat de dame in een mooie cocktailjurk komt of een lange galajurk.Voor meer kort lange jurken kan je kijken op ballroom en dansjurken.

Korte wijd uitlopende sweet sixteen petticoat jurkjes met glitters.

Deze korte jurkjes hebben een getailleerd bovenlijfje.  Meerdere van de korte glamour jurken hebben in het achterpand bandjes, waardoor deze goed op maat getrokken kunnen worden, zodat de korte wijd uitlopende avondjurken mooi aansluiten bij de buste. De jurkjes zijn afgezet met glitter steentjes, pailleten of andere versieringen. De rok is vaak van petticoat stof, of heeft een onderlaag van de tule stof waardoor de jurk mooi uit staat, dit geeft een super vrouwelijk effect aan de korte jurk. De petticoat jurken beginnen bij 98 euro en lopen op tot ongeveer 398 euro. Voor meer sweet sixteen jurken kan je kijken bij www.robincocktailjurken.nl bij cocktailjurken dress to impress

Rechte korte jurk, strapless, one sholder of met bandjes.

Hippe moderen rechte cocktailjurkjes in diverse kleuren en prints, afgezet met kralen lovertjes bloemen ect. Deze hippe rechte jurken vallen boven de knie en worden gebruikt als feestjurk, galajurk, bruidsmeisjes jurk. Het zijn moderne jurken met een moderne snit. Deze jurken zijn mooi af te maken met kleurrijke sierraden en glamourschoenen. De rechte jurken beginnen in de goedkope prijsklasse 98 euro en lopen tot ongeveer 398 euro, dit zijn mooie jurkjes voor schoolgala's, bruidsfeesten en ook voor een lekker avondje stappen, diner, kerst en nieuwjaarsfeesten ect. Voor meer rechte jurken kan je kijken op www.robincocktailjurken.nl bij cocktailjurkjes.

Moderne ballonjurken

Ballonjurken zijn jurken die naar boven opgepoft worden zodat ze er speels uit zien. Deze hippe korte jurken zijn vaak afgezet met glitters of steentjes, strikken of satijnen banjes. De stoffen van deze modellen zijn zeer uiteenlopend van satijn, taft, stevige sticot stoffen, glitter en glans materialen. Deze glamourjurken hebben een vrouwelijke speelse uitstraling. De cocktailjurkjes kunnen vaak mooi afgemaakt worden met veertjes en haaraccesoires zoals hoedjes, bloemen, curlies en steentjes. Zoek je meer ballonjurken kijk dan op www.robincocktailjurken.nl bij de cocktailjurken.

Korte witte jurken, galajurken, avondjurken, bruidsjurken en trouwjurken

De witte korte jurk wordt zowel als galajurk, cocktailjurk, avondjurk als voor bruidsjurk, trouwjurk gebruikt. De moderne bruids kiest steeds vaken voor een korte witte trouwjurk. Ook wordt deze korte jurk vaak gebruikt als dansjurk voor in de avond, daar het toch fijne dans in een korte witte of ivoorkleurige designer jurk dan een lange bruidsjurk. De witte jurkjes worden ook vaak gebruikt voor thema feesten zoals sensation white. We hebben korte sexy jurkjes met open lage rug, geklede jurkjes met bolero jasje, rechte en wijd uilopende cocktailjurken met halter, bandjes of strapless. Kijk hier voor meer witte en ivoorkleurige jurkjes. en www.robincocktailjurken.nl bij witte jurkjes.

Korte Avondjurken Amsterdam

Onze korte jurken lopen van de kleine maten 28,30,32 en 34 tot de grotere maten 42,44,46.Van enkele modellen zijn meerdere kleuren op voorraad. Kom gerust eens binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

 

Kijk voor meer korte jurken op onze andere websites!

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken

2018 Robin Uitgaansmode Privacy