Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Korte galajurken

De stijlvolle korte galajurken en cocktailjurken voor de gala's met uitnodiging dress code black tie, studenten gala, dansfeesten.

Deze stijlvolle korte galajurken zijn gemaakt van chiffon stoffen effen of multi gekleurd, sommige afgezet met zilver kleurige glitterstenen en pailletten, luxe tricot, satijn en kant. De halslijnen zijn verschillend. Zo zijn er korte galajurken met smalle satijnen bandjes en brede glitter banden, strapless cocktailjurken met rechte of hart shape halslijn of juist one shoulder korte jurken met of zonder mouw, korte boothals galajurkjes en de multi gekleurde halter cocktailjurk. Deze korte galajurken liggen in de prijsklasse 149 tot en met 398 euro, met soms enkele uitschieters naar boven.

Black tie cocktailjurken.

De black tie cocktailjurken zijn er in verschillende modellen, kleuren en stoffen, belangrijk is dat je voor black tie een geklede korte galajurk uitzoekt en geen mooi zomerjurkje. Alle Robin cocktailjurken zijn vrouwlijk gesneden en geven een mooi taille accent. De korte galajurken zijn gemaakt van chiffon, taft, glitterstoffen, luxe tricot en kant. Zo zijn er eenvoudige sierlijke black tie cocktailjurken en cocktailjurken met iets glitter accenten.

Kom gerust binnenlopen bij Robin uitgaansmode te Amsterdam een afspraak maken is niet nodig.

Kijk voor meer korte galajurken op onze andere websites!

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken

2017 Robin Uitgaansmode Privacy