Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Korte avondjurken

De stijlvolle korte avondjurken galajurken en cocktailjurken voor de gala's met uitnodiging dress code black tie, gasten van bruiloft, studenten gala, dansfeesten.

Deze stijlvolle korte avondjurken zijn gemaakt van chiffon stoffen effen of multi gekleurd, sommige afgezet met zilverkleurige glitterstenen en pailletten. De halslijnen van de galajurken zijn verschillend. Zo zijn er korte galajurken met smalle en brede bandjes, strapless cocktailjurken of juist one shoulder korte jurken, en de halter cocktailjurk.

 Black tie cocktailjurken voor de dames met een gala met dresscode.

Korte avondjurken Amsterdam zijn er in verschillende modellen, kleuren en stoffen. Zo heb je de strapless cocktailjurken met rechte of hartvormige halslijn, de avondjurken kort met one shoulder, met smalle of brede bandjes. De korte avondjurken zijn vrouwlijk en elegant. De cocktailjurken zijn gemaakt van chiffon, taft, glitterstoffen, luxe tricot en kant. De meeste avondjurkjes hebben een bolero jasje of een bijpassende stola, zodat de armen en schouders bedekt kunnen worden. Kom gerust binnenlopen bij Robin uitgaansmode te Amsterdam een afspraak maken is niet nodig.

Kijk voor meer korte avondjurken op onze andere websites!

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken

2017 Robin Uitgaansmode Privacy