Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Glitterjurken en korte glamour jurken.

Glamour galajurken met glitters, lovertjes en steentjes strak langs het lichaam die vrouwelijk en sexy zijn, mooi voor white tie gelegenheden. Moderne jurken voor jou speciale feest waarin jij mag stralen. Wil je met kerst stralen in rood groen of goud en met oud en nieuw het jaar schitteren in zilver blauw of zwart. Dan kan je kiezen voor een gehele glitterjurk of juist een met glitteraccenten in taille, top of bij de sexy halslijn. De jurken zijn er als zeemeermin model, lange glamour jurk met split en trendy avondjurken met lage open rug.

U kunt de plaatjes van uw korte glitterjurk en glamourjurk na keuze aanklikken om ze te vergroten.

Glitter jurken met split, glamour avondjurken met lage open rug en moderne glitter jurkjes Amsterdam.

Moderne gekleurde glitter galajurken en avondjurken strapless, cocktailjurken met  halter en jurkjes one shoulder, collectie 2017.

Onze stijlvolle galakleding loopt van de gekleurde cocktailjurken met glitters tot de wijd uitlopende galajurk bruidsjurk avondjurk of baljurk. De glitterjurk is bij ons op voorraad in verschillende modellen. We hebben glitterjurken met een lage open rug en of met een hoge split. Dit geeft een super vrouwlijke uitstraling. De designer jurken geven flair en uitstraling. Deze jurken zijn uitermate geschikt als dress to impress jurk, want in deze jurken mag je gezien worden. De glitterjurken zijn uitgevoerd mooie multi kleur glitterstoffen, in soepel vallende chiffon stoffen tot effen ton sur ton gekleurde materialen. Ga je juist voor de sexy glitterjurken met laag open gesneden rug en glitterbanden, rechte glamourjurken met split of de sexy jurken met transparante delen in taille. Je kan ook kiezen voor de stijlvolle avondjurken met glitters en lovertjes die een chique vrouwelijke uitstraling heeft.  Om uw glitterjurken, galajurken, avondjurken en cocktailjurken af te maken kunt u kijken voor uitgaansschoenen, galaschoenen, glitterschoenen, avondtasjes, galatasjes en uitgaanstasjes op de pagina uitgaansschoenen, sieraden en schoenen van deze site.

Robin de galawinkel te Amsterdam voor uw designer glitterjurken, stijlvolle sexy avondjurken met lage open rug, korte glitter jurken strapless, gelegenheidskleding, design galajurken met split, asymmetrische cocktailjurken, baljurken met glitters en lovertjes, eigentijdse witte bruidsjurken en ivoor kleurige trouwjurken met glamour, moderne galakleding, glitterkleding, avondkleding, feestkleding met glitters en hoge split, glitterschoenen, galaschoenen, avondtasjes en galatasjes.

Kijk voor meer glitter galajurken op onze andere website!

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken