Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Glitterjurken en korte glamour jurken.

De jurken met glitters zijn er in een scala aan modellen. Wil je een sexy en glamour look dan kies je voor een glitterjurk met een lage open rug en met een hoge split op het voorbeen. Een ander optie zijn dress to impress galajurken van glitterstoffen met pailletten en lovertjes. Een aantal van jurken hebben een transparante taille of zijn met open zijkanten. Wil je iets apart dan is er ook de keuze voor een chiffon zeemeermin model jurk afgezet met grote gekleurde steentjes, met een hoge split en een klein sleepje. Al deze jurken zijn zeer geschikt om te dragen naar een glamour party´┐Ż of dansfeest.
Bij de glitter galajurk is er een subtiele overgang met pailletten tussen de rok en het bovenlijfje. Deze jurken zijn uitgevoerd in Multi-kleur glitterstoffen, in recht vallende gem´┐Żleerde stoffen of effen gekleurde stoffen. De lange glitter jurk is zeer geschikt om te dragen op een bruiloft of speciale gelegenheid.

U kunt de plaatjes van uw korte glitterjurk en glamourjurk na keuze aanklikken om ze te vergroten.

Glitter jurken voor de feestdagen

Glamour feestjurken met lovertjes en steentjes, welke strak langs het lichaam lopen geven je een vrouwelijk en sexy uitstraling. Het zijn moderne avondjurken waarin jij mag stralen. Tijdens kerst gelegenheden kun je stralen in het rood, groen of goud. En bij oud en nieuw kun je schitteren in het zilver, blauw of zwart. Je hebt de keuze voor een gehele glitterjurk of juist een jurk met glitteraccenten in taille, top of bij de sexy halslijn. De jurken zijn er als zeemeermin model, lange glitter jurk met split en trendy avondjurken met pailletten en lage open rug.

Om uw glitterjurken af te maken kunt u kijken voor glitterschoenen, avondtasjes, galatasjes en uitgaanstasjes op de pagina uitgaansschoenen, sieraden en schoenen van deze site.

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken

2018 Robin Uitgaansmode Privacy