Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Dansjurken, ballroomjurken, galajurken en bruidsjurken.

In de a-lijn wijd uitlopende galajurken, dansjurken en bruidsjurken gekleurd zijn er in verschillende modellen. Zo zijn er wijd uitlopende dansjurken met brede schouder banden, ballroomjurken strapless , galajurken met ��n schouderband, bruidsjurken halter of turlteneck hoog gesloten.

U kunt de plaatjes van de danskleding, avondkleding en feestkleding aanklikken om ze te vergroten.

Gekleurde wijd uitlopende galajurken met a lijn.

Van baljurk voor een wiener ball en debutantenbal tot moderne gekleurde bruidsjurken. De wijd uitlopende dansjurken zijn in moderne kleuren aanwezig, enkele afgewerkt met strasstenen, kraaltjes en pailletten. De witte dansjurken kunt u terug vinden op pagina bruidsjurk design. Zo kan je stralen in deze moderne stijlvolle danskleding op het Weense Opernball te Oostenrijk. De prijzen van deze dansjurken lopen van 149 euro tot ongeveer 598 euro, enkele uitschieter naar boven.

Galajurken en dansjurken voor kort achter lang met een sleepje.

Korte dansjurkjes voor salsa en dansfeesten met open lage rug of kort voor lange achterkant.

Deze cocktailjurken zijn in effen kleuren zoals de zwarte, witte,rode, blauwe, groene , paarse en roze jurken tot de multi kleur dansjurken in mooie design prints.
Deze cocktailjurken lopen vanaf onze kleine maat 28,30,32,34 tot maat 42. De wijde dansjurken en galajurken gaan tot de grotere maat 46,48,50,52.

Witte dansjurken voor wiener bal, galajurken, cocktailjurken, avondjurken en dansjurken vindt u bij bruidsjurk design.

Op deze pagina vindt u onze witte en ivoor kleurige galajurken en cocktailjurken. Voor het wiener bal heb je echter de echte witte dansjurken nodig.
Onze witte galajurken liggen in de mooie prijsklasse tot de 249 euro, een enkele uitzondering daar gelaten. Dit zijn witte taft dansjurken strapless, halter of met bandjes, welke onder wijd uitlopen.
Zoek je dansjurken in Amsterdam, paillettenjurken in Arnhem, cocktailjurken in Amersfoort, goedkope bruidsjurken in Rotterdam, trouwjurken in Haarlem, danskleding in Hilversum, galakleding in Den Haag, avondkleding in Utrecht, avondjurken in Alkmaar, gelegenheidskleding in Almere, dansjurkjes in Eindhoven, feestkleding in Amstelveen, glitterschoenen in Lelystad, galaschoenen in Zaanstad, glitterjurken accessoires in Woerden, kleding grote maten in Diemen, galajurk in Purmerend, petticoatjurken in Den Helder, witte jurkjes in Zoetermeer, avondjurk in Katwijk, sexy jurken in Gouda of cocktailjurken en feestjurken in Hoorn, kom dan gerust eens langs bij de galajurk bruidsjurk en cocktailjurk winkel te Amsterdam voor een uitgebreide collectie moderne galajurken, avondjurken, bruidsjurken en cocktailjurken en eigentijdse goedkope galajurken en cocktailjurken. We hebben een parkeergarage direct aan de overkant.

Kijk voor meer dansjurken op onze andere websites!

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken