Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Galajurken met lage open rug.


Galajurken lage rug en stijlvolle avondjurken met een laag uitgesneden rug.

Deze galajurken met open lage rug worden vaak gedragen naar gala's met thema white tie. Bij white tie zijn de galajurken en avondjurken net iets sexyer. Er worden dan jurken gedragen met lage open rug, mooi decollete of hoge split op het voorbeen. De prijzen van deze galajurken lopen van 198 tot ongeveer 598 euro enkele uitschieters daar boven.

U kunt de plaatjes van de galajurken en avondjurken met open rug aanklikken om ze te vergroten.

Deze jurken worden vaak gedragen als op uw uitnodiging dress code white tie staat. White tie houdt in dat de heren in een rokkostuum en dat de dames in een mooie lange galajurk baljurk of avondjurk komen, u kunt hierbij handschoenen tot over de elleboog dragen. Deze dresscode wordt onder andere gevraagd bij een marine bal en officiele gelegenheden zoals exclusieve gala's en chique bruiloften. Deze jurken zijn vaak met een diep decollete. De handschoenen en de avondschoenen dienen bij white tie in dezelfde kleur te zijn. We hebben een mooie collectie galaschoenen en avondtasjes die geverfd kunnen worden in de kleur van de jurk.

Galajurk en avondjurk multi gekleurd met open rug.

De gekleurde galajurk met open rug is gemaakt van satijn en chiffon, de soepel vallende jurken vallen sluik langs het lichaam. De avondjurken zijn strapless of met bandjes, recht over de schouder of kruislings over de rug. De glamourjurken zijn afgezet met zilverkleurige of multi gekleurde steentjes en lovertjes. De sexy galajurken met een lage open rug hebben vaak een laag decollet√©.  De stijlvolle jurk voor de moderne bruiden, gala's met uitnodiging dress code white tie, chique militaire dansfeesten.

Kijk voor meer galajurken met open rug op onze andere websites

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken

2017 Robin Uitgaansmode Privacy