Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Black tie galajurken,

Galajurken voor White tie en Tenue de ville, Dresscode black tie, white tie, tenue de ville en cocktail.

 black tie gala dress code.

Is Black tie de dress-code dan wordt verwacht dat de heren in een smoking komen en de dames in een korte of lange avondjurk, galajurk. Voor lange avondjurken kunt u kijken op de pagina  avondjurken, voor de cocktailjurken op de pagina  cocktailjurk en voor de lange galajurken op pagina gekleurde galajurken. Dit is de meest voorkomende dresscode en wordt vaak gebruikt voor premi�res, recepties, diners, bruiloften, gala's en andere feestelijke gelegenheden. De jurken zijn met een klein decollet�. Er kunnen eventueel handschoenen gedragen worden, maar de armen mogen ook onbedekt zijn. Er mag echter geen horloge gedragen worden, wel andere feestelijke sierraden, galaschoenen en avondtasjes.

U kunt de plaatjes van de galajurken, cocktailjurken en avondjurken aanklikken om ze te vergroten.

Dresscode white tie

Als er op de uitnodiging voor een feest de dress-code white tie staat, dan houd dit in dat de heren in een rokkostuum en dat de dames in een mooie lange galajurk baljurk of avondjurk komen, u kunt hierbij handschoenen tot over de elleboog dragen. Voor onze collectie lange avondjurken kunt u kijken op de pagina avondjurken, voor de galajurken kunt u kijken bij design galajurk, sexy galajurken en goedkope galajurken. Deze dresscode wordt onder andere gevraagd bij een marine bal en offici�le gelegenheden zoals exclusieve gala's en chique bruiloften. Deze jurken zijn vaak met een diep decollet�. De handschoenen en de avondschoenen dienen in dezelfde kleur te zijn.

Voor meer modellen kunt u o.a. kijken bij de designer galajurk, sexy galajurken en glitter jurken.

Dresscode tenue de ville

Bij dress code tenue de ville verwacht men dat de heren in een net pak met overhemd en donkere schoenen verschijnen

en de dames in een geklede cocktailjurk, korte jurk of in een mantelpakje, eventueel af te maken met een hoedje of ander haaraccessoires. Voor de cocktailjurken kunt u kijken op de pagina cocktailjurk.

Jurken voor gala black tie, white tie en tenue de ville, bij Robin Uitgaansmode te Amsterdam.

Dresscodes zijn er voor speciale gelegenheden zoals gala's, premi�res, cocktailfeesten, bruiloften, dress-code black tie, dresscode white tie, dresscode tenue de ville.

Bij dresscode gala mag je gekleed gaan in jurken die vallen onder dresscode black tie, dresscode white tie, en dresscode black tie cocktail, deze jurken vind je terug bij de pagina cocktailjurk.

Kijk voor meer black tie galajurken op onze andere website!

Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken