Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Galajurken grote maten, met een vrouwelijke uitstraling

Ook in een galajurk in een grotere maat kan je jezelf trendy en modieus kleden, zorg er wel voor dat je de juiste maat draagt. Wanneer je een te grotere maat draagt kan het lijken dat je je figuur probeert te camoufleren, dit doet echter niets extra voor uw uitstraling. Verberg jezelf niet, maar ga voor een mooi aangesloten galajurk die je figuur op een mooie manier accentueert en laat die mooie vrouwelijke curven zien. Je kan gaan voor een flatterende zwarte galajurk, maar met de juiste gekleurde galajurk of met een mooi print jurk kom je nog mooier tevoorschijn. Loop gerust eens bij ons binnen en probeer onze collectie mooi afkledende galajurken.
De galajurken grote maten loopt van de maat 42 t/m 52 tot enkele galajurk in de grote maat 54. Ook dames met een maatje meer kunnen er mooi uitzien op een galafeest. Wij hebben mooi vallende galajurken voor de grotere maat, die zorgen voor een mooi taille accent en een vrouwelijke uitstraling.

U kunt de plaatjes van deze grote maten jurken aanklikken om ze te vergroten.

Korte avondjurken grote maten

Enkele van de korte avond jurken lopen in de grote maten 42, 44, 46, andere modellen gaan tot en met maat 50.

De galajurk in de grotere maten zijn vrouwelijk en stijlvol

De Taft galajurken in de grotere maten beginnen bij de prijsklasse 169 euro en gaan grotendeels tot 298 euro, enkele uitzonderingen daar gelaten. Taft is een stevige stof welke vaak gebruik wordt voor het changeant effect, het weerschijneffect, wat een rijke en levendige stof geeft. Bij deze galajurken wordt de taille extra geaccentueerd.
De chiffon jurken beginnen bij 198 euro en gaan grotendeels tot 398 euro, met enkele uitschieters daarboven. Chiffon is een mooie soepel vallende dunne stof. Deze galajurken vallen vrouwelijk langs het lichaam en door de juiste snit kleden ook deze heel mooi af. Zoekt u afkledende galajurken en heeft u een grotere maat, kom dan gerust binnen lopen. Onze winkel is gevestigd in het centrum van Amsterdam nabij het Rembrandtplein. Een afspraak maken is niet nodig.

2017 Robin Uitgaansmode Privacy