Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Galajurk grote maat

Feestelijke jurken in grote maten t/m maat 50, 52

We hebben een mooie collectie plus size jurken in de grotere maten 44 t/m 52 en ook soms in galajurk maat 54.

U kunt de plaatjes van deze grote maten jurken aanklikken om ze te vergroten.

Galajurk grote maten: Wanneer je een grotere maat draagt kan je je figuur bedekken met camouflerende kleding, dit doet echter niets extra voor uw uitstraling. Ook in de grotere maat kan je jezelf trendy en modieus kleden, zorg er wel voor dat je de juiste maat draagt, niet te klein en zeker niet te groot. Verberg jezelf niet, maar ga voor een mooi aangesloten galajurk die je figuur op een mooie manier accentueert en laat die mooie vrouwelijke curven zien. Je kan gaan voor een flatterende zwarte galajurk, maar met de juiste gote maat galajurk kom je nog mooier te voorschijn. Loop gerust eens bij ons binnen en probeer onze collectie mooi afkledende galajurken. We hebben een stijlvolle collectie galakleding, avondkleding, cocktailkleding, feestkleding en gelegenheidskleding.

Korte avondjurken grote maten

Enkele van de korte avond jurken lopen in de grote maten 42, 44, 46, andere modellen gaan tot en met maat 50.

De Taft lange galajurken en korte avondjurken in de grotere maat beginnen bij de prijsklasse 179 euro en gaan grotendeels tot 298 euro, enkele uitzonderingen daar gelaten.

Taft is een stevige stof waarbij vaak gebruik gemaakt wordt van het changeant effect, weerschijneffect, wat een rijke en levendige stof geeft. Bij deze japonnen wordt de taille extra geaccentueerd.

De chiffon korte avondjurken grote maten beginnen bij 179 euro en de chiffon plus size jurken beginnen bij 198 euro en gaan grotendeels tot 498 euro, enkele uitzonderingen daargelaten. Chiffon is een mooie soepel vallende dunne stof. Deze galajurken vallen soepel en vrouwelijk langs het lichaam en door de juiste snit kleden ook deze heel mooi af.


Zoekt u afkledende galajurken of korte avondjurken, en heeft u een grotere maat? Kom dan gerust binnen lopen een afspraak maken is niet nodig. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de plus size jurk die bij u past.
Onze winkel is gevestigd in het centrum van Amsterdam nabij het Rembrandtplein.