Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Cocktailjurk
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Cocktailjurk

Cocktailjurken Amsterdam, moderne cocktailjurken in een scala aan kleuren.

Cocktailjurken voor dresscode black tie en tenue de ville, korte gala jurken voor stijldansen en bruiloften, de moderne korte galajurk, mooie avondjurk en trendy cocktailjurk.

We hebben een zeer uitgebreide collectie moderne cocktailjurken in een scala aan kleuren.

Kijk ook bij korte jurken en Robin cocktailjurken voor nog meer korte galajurken en avondjurken.

Moeder van de bruid en bruidegom jurken;

Voor de moeder van de bruid en bruidegom hebben we ook mooie afkledende cocktailjurken met stola of eventueel met bolero jasje. De bruidsmoeder kan kiezen uit verschillende modellen. De rechte jurkjes met bolero jasje of de juist soepele vallende chiffonjurkjes die mooi de taille accentueren. Bij de chiffon jurkjes zitten stola's die mooi over de schouder gedragen kunnen worden zodat de schouders en boven armen bedekt zijn voor de officiële gedeelten, entré en diner.

Bij black tie worden naast lange galajurken de feestelijke cocktailjurken gedragen.

Staat op uw uitnodiging voor uw feest black tie, dan kunt u kiezen uit een lange galajurk die je terug kunt vinden bij de design galajurk, avondjurken, feestkleding en goedkope galajurken, of een cocktailjurk. Zorg er wel voor dat het een geklede cocktailjurk is en geen zomerjurkje. Hierboven ziet u de taft cocktailjurken enkele met bolero jasjes andere met stola's en hieronder de soepel vallende chiffon jurkjes in de prijsklasse van 98 tot ongeveer 329 euro.

Cocktailjurken Amsterdam

De cocktailjurk kan zeer verschillende zijn qua lengte en uitstraling. Zo hebben we de hele korte jurkjes met glamour uitstraling zowel in de rechte modellen als de wijd uitlopende. Voor de geklede jurkjes hebben we recht vallende cocktailjurken tot net boven de knie en de chiffon jurken tot over de knie. Afhankelijk waar je naar toe gaat en wat de uitnodiging is kunt u kiezen uit een ruime collectie korte galajurken, feestjurken en cocktailjurken.
Gaat u trouwen en zoekt u een korte witte trouwjurken en bruidsjurken dan kunt u het best kijken op de bruidsjurk design, voor korte trendy jurken kunt u meer modellen zien op robincocktailjurken,  de lange glitterjurken vindt u onder glitter jurk, korte glamour glitterjurkjes zie je bij glitterjurkjes, moderne petticoat cocktailjurken op sweet sixteen jurken, voor meer rechte korte cocktailjurken , het perfecte zwarte korte jurkje vind u bij de zwarte cocktailjurken sexy cocktailjurken vind t u onderaan de pagina sexy galajurken. Qua model en kleur zijn de cocktailjurken en korte avondjurken zeer uiteenlopend van de strapless avondjurk, halter jurkjes, feestjurken met spaghetti bandjes of juist één met wat bredere banden. Heeft u uw droomjurk gevonden kom dan gerust binnenlopen bij de cocktailjurken zaak te Amsterdam, hier vindt u de grootste collectie moderne korte galakleding, avondkleding, feestkleding, gelegenheidskleding, cocktailkleding en kleding grote maten.

 

Zoekt u cocktailjurken in Utrecht, bruidsmoeder jurken in Rotterdam, korte galajurken in Arnhem, cocktailjurk in Amersfoort, avondjurk in Eindhoven, korte jurk Almere, korte jurken voor moeder van de bruid Haarlem, cocktailjurkjes Den Haag, kom dan gerust eens langs bij de galajurk avondjurk en cocktailjurk winkel Robin uitgaansmode, Amstelstraat 23, 1017 DA te Amsterdam voor een uitgebreide collectie glamour cocktailjurken. Parkeren kan direct aan de overkant in de parkeergarage.

Kijk ook voor meer cocktailjurken op onze andere websites!

overzicht van onze collectie bruidsjurken in verschillende kleuren Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken Overzicht van onze collectie hippe cocktailjurken in verschillende kleuren en stijlen