Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Bruidsjurk met sexy split en hart vormig decollete

Deze trouwjurk is in het ivoor een plaatje voor de traditionele bruid die graag in het wit wilt trouwen.

Kiest u liever voor een kleurtje dan is er in dit model een ruime keus aan kleuren. Iedere kleur geeft een compleet andere uitstraling.

Je kan voor de zachte tinten gaan zoals de roze, mint groen, ivoor wit en licht blauwe jurk, je kan ook juist voor de fellere kleuren gaan zoals de royal blauwe, donker groen en de mooi rode ( de kleur van de liefde) Je kan ook kiezen voor de rijke stijlvolle donker kleuren marine blauw, paars en zwart. De jurk is er ook in een print, dan heeft de jurk weer totaal andere uitstraling.

De jurk is ook goed geschikt voor de grotere maten, zoals te zien is op het 11de plaatje. Naast de hoge split zorgt ook het hartvormig decollete voor een vrouwlijke accent. De jurk kan zowel strapless als met bandjes gedragen worden.

  

Bruidsjurken met split

Deze sexy bruidsjurk is er in een verscheidenheid aan kleuren, effen of met een design. De jurk heeft een mooie hoge split (welke minder hoog gemaakt kan worden) en een sleepje achter.

De cupvorm is hart vormig waardoor het decollet´┐Ż mooi uitkomt. Onder de taille loopt een stofsliert voor het split langs die het figuur een mooie lengte werking geeft.

De jurk is er in het paars, rood, roze, groen,royal blauw, licht blauw, mint groen,navy, zwart, ivoor, met ivoor blauw en multi oranje.

Deze jurk loopt van de kleine maat 28 tot en met de grote maat 54 en is met als zonder bandjes draagbaar.

De prijs van deze schitterende jurk is voor de effen bruidsjurken 349 euro en voor de multi gekleurde 389 euro.

Om het plaatje compleet te maken kunt u schoenen laten verven in de kleur van uw jurk. U kunt hiervoor uit onze collectie verfbare schoenen een mooi schoentje uitzoeken, welke we voor u laten veren.

 

 

Deze gekleurde bruidsjurken en bruidsschoenen vindt u bij Robin te Amsterdam.

Kijk voor meer trouwjurken met split op onze speciale bruidsjurken website

overzicht van onze collectie bruidsjurken in verschillende kleuren

2017 Robin Uitgaansmode Privacy