Home
Galajurken
Cocktailjurken
Bruidsjurk gekleurd
Avondjurken
Design Galajurk
Glitter jurk
Goedkope Galajurken
Goedkope Cocktailjurken
Bruidsjurk design
Galajurk grote maten
Uitgaans schoenen
Sieraden, galatasjes
Info en contact
Route
Vacatures
Links

Avondjurken

Stijlvolle avondjurken, elegante galajurken en geklede cocktailjurken, betaalbare avondkleding en galakleding Amsterdam met couture uitstraling.

De moderne exclusieve gekleurde avondjurk is, afhankelijk van het model, er in de kleine maat 32,34,36 en loopt vaak tot de grote maat  46, 48. De  multi kleur avondkleding met print is er aan een variatie aan modellen, one sholder strapless of met bandjes. De geklede korte avondjurken en cocktailjurken zijn er in verschillende materialen, van chiffon, luxe tricot, taft en kant tot satijn. De stijlvolle lange en korte avondjurken met mooie details en glamour accenten. Deze avondjurken liggen in de prijsklasse 98 euro tot 600 euro, enkele uitschieters daar gelaten.

         

U kunt de plaatjes van uw lange avondjurk, galajurk of cocktailjurk naar keuze aanklikken om ze te vergroten.

Avondjurken Amsterdam

Dansjurken ballroomjurken en galajurken

Feestkleding in alijn wijd uitlopend

 

Hierboven ziet u onze lange avondjurken en korte avondjurken in exclusieve prints en stijlvolle materialen. De avondjurk waarvan de halslijn heel apart is, zoals de fraai gevormde boothals, zwarte halter met waterval en de kanten geplooide strapless bovenkant. De prijzen van deze betaalbare avondjurken liggen grotendeels tussen de 200 en 600 euro. De avondjurken worden vaak gedragen voor gala's, bruiloften, chic etentje of kerstdiner, sjieke feestelijke gelegenheden waar vaak de dresscode black tie en gala gevraagd wordt. De jurken kunt u afstylen met handschoenen, bijpassende sierraden, avondtasjes en galaschoenen die eventueel in de kleur van uw avondjurk geverfd kunnen worden.

Korte avondjurken met bolero jasje, lange mouw of stola

Korte avondjurken Amsterdam kunt u terug vinden op de pagina cocktailjurk, de pagina waar u korte galajurken, sluikvallende avondjurken, moeder van de bruidsjurken, rechte en wijd uitlopende korte jurken vindt. Deze jurken kunt u mooi dragen als er op de uitnodiging dresscode cocktail en black tie staan. De korte jurk is er net boven de knie of over de knie. De jurken zijn gemaakt van satijn, chiffon, kant en taft. Bij de korte avondjurk zijn de schoenen goed zichtbaar, wanneer je goed op hoge schoenen kunt lopen kies dan voor een hoge schoen met iets punt vorm, dit zorgt ervoor dat uw benen langer en slanker lijken. Wat in de lagere schoenen mooi, stijlvol en comfortabel is, zijn de bruids en galaschoenen die in de kleur van de jurk geverfd kunnen worden.

 

Accessoires voor bij uw lange avondjurken, sierraden, gala handschoenen, exclusieve glamour schoenen, galatasjes

Zoekt u nog mooie avondschoenen, galaschoenen, glitterschoenen voor bij uw stijlvolle designer avondjurk, galajurk of cocktailjurk kijk dan bij de pagina uitgaansschoenen.

Er is weer een nieuwe collectie exclusieve galaschoenen binnen gekomen, de designer avondschoenen van Robin, welke mooi gecombineerd kunnen worden bij uw avondjurk.

Voor avondtasjes, galatasjes, uitgaanstasjes en moderne sierraden kunt u kijken bij sieraden en galatasjes voor bij uw exclusieve avondjurken en avondkleding.

www.galajurk.nl de website van Robin Uitgaansmode te Amsterdam voor stijlvolle lange en korte avondjurken.

Kijk voor meer avondjurken in verschillende kleuren en details op onze website robingalajurken.nl

 Overzicht van onze uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken

2018 Robin Uitgaansmode Privacy